Ηλιακοί Θερμοσίφωνες - Ηλιακοί Συλλέκτες

Εξοικονομήστε χρήματα και προστατεύστε το περιβάλλον με τους υψηλής τεχνολογίας ηλιακούς θερμοσίφωνες ΗΛΙΟΑΚΜΗ (MEGASUN).

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες και οι ηλιακοί συλλέκτες ΗΛΙΟΑΚΜΗ (MEGASUN) είναι παγκοσμίως γνωστοί για την άριστη ποιότητά τους, την εξαιρετική απόδοσή τους και την αντοχή σε όλες τις συνθήκες, εξασφαλίζοντας εξοικονόμηση ενέργειας και προστασία του περιβάλλοντος.

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Compact 100, 125, 160 & 200

ΗΛΙΟΑΚΜΗ Compact . Ηλιακός θερμοσίφωνας τριπλής ενέργειας.

Χαρακτηριστικά

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Solarnet (Byassosboilers) του ομίλου Ηλιοακμή.

Προϊόντα υψηλής ποιότητας, τεχνολογίας και αισθητικής, με εξαγωγές σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως!

Η Solarnet A.E. (ASSOS BOILERS) ιδρύθηκε το 1998 από μια ομάδα πέντε εταιρειών, εκ των μεγαλύτερων στον χώρο παραγωγής προϊόντων ηλιακής ενέργειας. Είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και αφοσιωμένη στη δημιουργία εξελιγμένων ηλιακών συστημάτων θέρμανσης νερού χρήσης, ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας και με ευρεία ποικιλία εφαρμογών. Προϊόντα που παράγουμε: δοχεία αδρανείας, ηλιακοί θερμοσίφωνες, ηλιακοί συλλέκτες, μπόιλερ ηλιακού θερμοσίφωνα, θερμοσίφωνες (μποιλερ) λεβητοστασίου, ηλεκτρομπόιλερ, συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας και ηλιακής θέρμανσης.

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη μας την επιτακτική ανάγκη της εποχής για εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων, και έχοντας αμείωτο ενδιαφέρον για το περιβάλλον, δημιουργήσαμε τα “Assos Boilers”. Όλα τα προϊόντα μας, μπόιλερ, ηλιακοί θερμοσίφωνες, ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες και συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας, κατασκευάζονται στην εργοστασιακή μονάδα μας από πρώτη ύλη εξαιρετικής ποιότητας και αποτελούν μια τέλεια και οικονομική επένδυση για κάθε σπίτι ή επιχείρηση.