Ηλιακά BOILER ΗΛΙΟΑΚΜΗ

Οικονομικά μπόιλερ ιδανικά για οικιακή κι επαγγελματική χρήση κατασκευασμένα από ποιοτικά, οικολογικά υλικά για αντοχή μέσα στο χρόνο.

Τα κάθετα μπόιλερ λεβητοστασίου ΗΛΙΟΑΚΜΗ “Megasun” κατασκευάζονται σε ποικιλία τύπων, σύμφωνα με τις προδιαγραφές DIN 4753 και EN 12897, ελέγχονται σύμφωνα με διεθνείς κανόνες υγιεινής και έχουν χωρητικότητα 150 με 1000 λίτρα.

Τα μπόιλερ Megasun είναι ιδανικά τόσο για οικιακή χρήση, όσο και για ξενοδοχεία, γραφεία, μεγάλες κατοικίες κλπ. Διατίθενται μπόιλερ μονής, διπλής ή τριπλής ενέργειας σε 5 διαφορετικά χρώματα. Η μόνωσή τους από υψηλής πυκνότητας εύκαμπτη πολυουρεθάνη, είναι φιλική προς το περιβάλλον και εξασφαλίζει ζεστό νερό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, τα μπόιλερ ΗΛΙΟΑΚΜΗ “Megasun” είναι τα γρηγορότερα στη θέρμανση νερού, χάρη στον μεγάλο τους εναλλάκτη θερμότητας, γεγονός που τα καθιστά ιδιαίτερα οικονομικά.

Γενικά Χαρακτηριστικά

Δοχεία Αποθήκευσης Νερού:

    Υλικό: χαλυβδοέλασμα ποιότητας USD37.2
    Συγκολλήσεις: με robot σε περιβάλλον αδρανούς αερίου
    Καθαρισμός: μεταλλοβολή 6 σημείων
    Εσωτερική επικάλυψη: εμαγιέ (glass) ψημένο στους 850° C
    Pmax λειτουργίας: 6 bar
    Pmax δοκιμής: 15 bar για 5 λεπτά
    Tmax λειτουργίας: +95° C


Μόνωση:

    Υλικό: πολυουρεθάνη χωρίς CFC & FCKW
    Πυκνότητα: 40 kg/m3
    Πάχος: 65 mm

(Στα boiler BL800 – BL1000 και TIT (Δοχείο εντός Δοχείου) η μόνωση είναι από εύκαμπτη πολυουρεθάνη 70 mm η οποία είναι και αποσπώμενη για ευκολότερη πρόσβαση σε στενά περάσματα.)

Περίβλημα:PVC τεχνόδερμα σε διάφορα χρώματα

Τύπος Εναλλάκτη:μόνιμη σερπαντίνα από χαλυβδοσωλήνα διατομής 33mm (tubo)

Ηλεκτρική αντίσταση (κατόπιν παραγγελίας):2 kW μέχρι 4 kW (230 V) με θερμοστάτη 6 ή 9 kW (400 V) χωρίς θερμοστάτη