ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ''LEGRAND''

H Bexis Services αναλαμβάνει αποκλειστικά την μελέτη και υλοποίηση της εγκατάστασης έξυπνο σπίτι αποκλειστικά με υλικά Legrand.

Το έξυπνο σπίτι της Legrand έχει δημιουργηθεί για να σας δώσει απλά και κατανοητά μια εικόνα των δυνατοτήτων της τεχνολογίας In One by Legrand. Μπορείτε να περιηγηθείτε στο σπίτι από δωμάτιο σε δωμάτιο και να δείτε τις λειτουργίες που έχουν τοποθετηθεί σε κάθε χώρο και την εφαρμογή τους. Φυσικά δεν σας δεσμεύει κανένας να επιλέξετε όλες τις λειτουργίες.

Η τεχνολογία In One by Legrand σας δίνει την επιλογή να εγκαταστήσετε όλες τις δυνατότητες σε όλο το σπίτι, ή μία λειτουργία στην αρχή και να το επεκτείνετε στη συνέχεια χωρίς επιπλέον καλωδιώσεις και μερεμέτια! Όταν αλλάξουν οι ανάγκες ή οι επιθυμίες σας, μπορείτε εύκολα να το προσαρμόσετε μόνοι σας.

H Bexis Services αναλαμβάνει αποκλειστικά την μελέτη και υλοποίηση της εγκατάστασης έξυπνο σπίτι αποκλειστικά με υλικά Legrand.

Χαρείτε την πολύ μεγάλη ασφάλεια, εξοικονόμηση ενέργειας, έλεγχο και ευκολία που σας παρέχει ένα έξυπνο σπίτι, χρησιμοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία σε λογικό κόστος.

Ελέγξτε το σπίτι σας ό,που κι αν βρίσκεστε: από ένα τηλεχειριστήριο, τηλέφωνο, ασύρματο τοπικό δίκτυο (WLAN) ή το Διαδίκτυο (Internet) (μέσω υπολογιστή ή κινητού)!

Σβήστε την ξεχασμένη ηλεκτρική κουζίνα ή το θερμοσίφωνα, κόψτε το νερό, ρυθμίστε τη θερμοκρασία, ανοίξτε την εξώπορτα σε πρόσωπο που το εμπιστεύεστε, ενεργήστε σα να ήσασταν σπίτι.

Οι ιδιοκτήτες τους αυτόματα, με το πάτημα ενός κουμπιού ή με επιλογή απο μια οθόνη αφής, είναι σε θέση να ρυθμίσουν, προγραμματίσουν, πολλές απο τις λειτουργίες του σπιτιού, ενώ οι ίδιοι κάθονται ή ...είναι χιλιόμετρα μακριά στο ξενοδοχείο των διακοπών τους.

Με την κατάλληλη χρήση αυτοματισμών, οι ιδιοκτήτες μπορούν να εξοικονομήσουν ενέργεια, να δυσκολέψουν τη ζωή των επίδοξων διαρρηκτών (π.χ. κλείνοντας όλα τα ρολλά με ταυτόχρονη γενική φωταψία), να ανάψουν τον θερμοσίφωνα ή την θέρμανση στέλνοντας μήνυμα απο το κινητό τους ή να ποτίσουν τον κήπο τους ενώ λείπουν διακοπές.