Η Bexis Services προσφέρει στους πελάτες της σύγχρονα συστήματα δορυφορικής και επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής λήψης. Εξειδικευμένοι τεχνικοί αναλαμβάνουν την εγκατάσταση τόσο σε Ατομικές Εγκαταστάσεις όσο και σε Συλλογικά Συστήματα.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στις εγκαταστάσεις κεραιών για λήψη επίγειων τηλεοπτικών προγραμμάτων σε συνδυασμό με τον τεχνικό εξοπλισμό που διαθέτουμε και την ποιότητα των υλικών και συσκευών που χρησιμοποιούμε μπορεί να δώσει λύσεις ακόμη και σε περιοχές με κακή ή αδύνατη λήψη.

Όσον αφορά την λήψη δορυφορικών τηλεοπτικών ή και ραδιοφωνικών προγραμμάτων, η χρήση υλικών και συσκευών αναγνωρισμένων εταιρειών, σε συνδυασμό με την προσεγμένη στην παραμικρή λεπτομέρεια εργασία των τεχνικών μας, εγγυώνται για τα άριστα αποτελέσματα κάθε εγκατάστασης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ  ΣΤΟ 210.51.52.657 ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.

Οι εφαρμογές μας ξεκινούν από συμβατικά συστήματα μικρών κατοικιών και φθάνουν ως τα πλέον σύνθετα συστήματα διανομής τηλεοπτικού σήματος με την χρήση κατάλληλων ενισχυτών, πολυδιακοπτών και διανομέων.

Με τεχνογνωσία πολλών ετών έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της νέας ψηφιακής εποχής, η Bexis Services είναι σε θέση να καλύψει κάθε ανάγκη λήψης αναλογικού ή ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος επίγειας ή δορυφορικής μετάδοσης. Η συνεργασία με την ισπανική IKUSI η οποία κατέχει ηγετική θέση στο χώρο μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε πρωτοποριακές, αξιόπιστες και διαχρονικές λύσεις στους πελάτες μας.

astrasatengeldishes2012-logo_copy.jpg

Ikusi-horiz.gif

FRACCARO.jpg