Εγκαταστάσεις θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων.

Στόχος μας  είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε κάθε μεγέθους  έργα, καθώς και η υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη των πελατών μας.

Στην εταιρία μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε οθόνες και θυροτηλέφωνα που συνδυάζουν την άψογη αισθητική με την υψηλή ποιότητα και  ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο και απαίτηση.

Η Bexis Services προσφέρει στους πελάτες της σύγχρονα συστήματα δορυφορικής και επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής λήψης. Εξειδικευμένοι τεχνικοί αναλαμβάνουν την εγκατάσταση τόσο σε Ατομικές Εγκαταστάσεις όσο και σε Συλλογικά Συστήματα.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στις εγκαταστάσεις κεραιών για λήψη επίγειων τηλεοπτικών προγραμμάτων σε συνδυασμό με τον τεχνικό εξοπλισμό που διαθέτουμε και την ποιότητα των υλικών και συσκευών που χρησιμοποιούμε μπορεί να δώσει λύσεις ακόμη και σε περιοχές με κακή ή αδύνατη λήψη.

ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ''LEGRAND''

H Bexis Services αναλαμβάνει αποκλειστικά την μελέτη και υλοποίηση της εγκατάστασης έξυπνο σπίτι αποκλειστικά με υλικά Legrand.

Το έξυπνο σπίτι της Legrand έχει δημιουργηθεί για να σας δώσει απλά και κατανοητά μια εικόνα των δυνατοτήτων της τεχνολογίας In One by Legrand. Μπορείτε να περιηγηθείτε στο σπίτι από δωμάτιο σε δωμάτιο και να δείτε τις λειτουργίες που έχουν τοποθετηθεί σε κάθε χώρο και την εφαρμογή τους. Φυσικά δεν σας δεσμεύει κανένας να επιλέξετε όλες τις λειτουργίες.

Η τεχνολογία In One by Legrand σας δίνει την επιλογή να εγκαταστήσετε όλες τις δυνατότητες σε όλο το σπίτι, ή μία λειτουργία στην αρχή και να το επεκτείνετε στη συνέχεια χωρίς επιπλέον καλωδιώσεις και μερεμέτια! Όταν αλλάξουν οι ανάγκες ή οι επιθυμίες σας, μπορείτε εύκολα να το προσαρμόσετε μόνοι σας.

H Bexis Services αναλαμβάνει αποκλειστικά την μελέτη και υλοποίηση της εγκατάστασης έξυπνο σπίτι αποκλειστικά με υλικά Legrand.

Χαρείτε την πολύ μεγάλη ασφάλεια, εξοικονόμηση ενέργειας, έλεγχο και ευκολία που σας παρέχει ένα έξυπνο σπίτι, χρησιμοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία σε λογικό κόστος.

Ελέγξτε το σπίτι σας ό,που κι αν βρίσκεστε: από ένα τηλεχειριστήριο, τηλέφωνο, ασύρματο τοπικό δίκτυο (WLAN) ή το Διαδίκτυο (Internet) (μέσω υπολογιστή ή κινητού)!

Σβήστε την ξεχασμένη ηλεκτρική κουζίνα ή το θερμοσίφωνα, κόψτε το νερό, ρυθμίστε τη θερμοκρασία, ανοίξτε την εξώπορτα σε πρόσωπο που το εμπιστεύεστε, ενεργήστε σα να ήσασταν σπίτι.

Οι ιδιοκτήτες τους αυτόματα, με το πάτημα ενός κουμπιού ή με επιλογή απο μια οθόνη αφής, είναι σε θέση να ρυθμίσουν, προγραμματίσουν, πολλές απο τις λειτουργίες του σπιτιού, ενώ οι ίδιοι κάθονται ή ...είναι χιλιόμετρα μακριά στο ξενοδοχείο των διακοπών τους.

Με την κατάλληλη χρήση αυτοματισμών, οι ιδιοκτήτες μπορούν να εξοικονομήσουν ενέργεια, να δυσκολέψουν τη ζωή των επίδοξων διαρρηκτών (π.χ. κλείνοντας όλα τα ρολλά με ταυτόχρονη γενική φωταψία), να ανάψουν τον θερμοσίφωνα ή την θέρμανση στέλνοντας μήνυμα απο το κινητό τους ή να ποτίσουν τον κήπο τους ενώ λείπουν διακοπές.

 

Η Bexis Services αναλαμβάνει ολοκληρωμένη μελέτη, επίβλεψη και εγκατάσταση δομημένης καλωδίωσης σύμφωνα με διεθνή standards, και με το βλέμμα στο μέλλον ώστε να παρέχεται η απαραίτητη εφεδρεία. Η καλωδίωση μπορεί να καλύπτει τα εξής:

  •  Συμβατική Tηλεφωνία
  •  IP Τηλεφωνία (VoIP)
  •  Δίκτυο Δεδομένων Χαλκού
  •  Δίκτυο Δεδομένων Οπτικών Ινών
  •  Τηλεοπτική καλωδίωση
  •  Καλωδιώσεις συστήματος ασφαλείας
  •  Κάμερες παρακουλούθησης
  •  Έλεγχο φωτισμού
  •  Πυρασφάλεια
  •  Αυτοματισμούς

Έλεγχος Πρόσβασης, Κίνησης και Χώρου

Η Bexis Services παρέχει  ένα ολοκληρωμένο σύστημα (turnkey solution) Ελέγχου πρόσβασης. Διαθέτοντας τεχνογνωσία και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, φέρνει εις πέρας με απόλυτη επιτυχία κάθε έργο που αναλαμβάνει ανεξαρτήτου μεγέθους ή/και πολυπλοκότητας. Έτσι λοιπόν αναλαμβάνει την πλήρη αποπεράτωση ενός έργου Access Control καθώς και την μετέπειτα συντήρησή του.

Με τη χρήση συστημάτων ελέγχου πρόσβασης (Access Control), προσφέρεται η δυνατότητα καταγραφής και ελέγχου των ατόμων που μετακινούνται εντός των υπό εποπτεία χώρων. Επιπρόσθετα, προσφέρονται δυνατότητες τμηματοποίησης του φυλασσόμενου χώρου σε ζώνες κλιμακωτών επιπέδων πρόσβασης και κεντρικής διαχείρισης του προσωπικού και των επισκεπτών.

Αναλαμβάνουμε :

Κάθε είδους ολοκληρωμένη ή επιμέρους ηλεκτρική εγκατάσταση σε χώρους κατοικιών και επαγγελματικούς χρησιμοποιώντας υλικά άριστης ποιότητας. Ανάλογα με τις απαιτήσεις και ανάγκες κάθε έργου πραγματοποιούμε μελέτη κατασκευής λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους. Παρέχουμε ηλεκτρολογικό σχέδιο με κάτοψη του κτιρίου και υποβάλλουμε αντίστοιχη τεχνοοικονομική προσφορά με διευκρινίσεις και κόστος κατασκευής.