Αυτονομία Σωμάτων Καλοριφέρ

Η Bexis Services παρέχει λύση για αυτονομία σωμάτων καλοριφέρ σε σπίτια και γραφεία με κεντρική θέρμανση, με την προσαρμογή ηλεκτρικής αντίστασης με θερμοστάτη σε κάθε σώμα καλοριφέρ.

Πλεονεκτήματα

  • 50% Οικονομία σε σχέση με το πετρέλαιο σε πολυκατοικίες με κεντρική θέρμανση
  • 30% Οικονομία σε σχέση με το πετρέλαιο σε μονοκατοικίες.
  • Χαμηλό κόστος κτήσης και μηδενικό κόστος συντήρησης.
  • Εύκολη εγκατάσταση χωρίς μερεμέτια και αλλαγές.

Περιγραφή

Η Bexis Services παρέχει λύση για αυτονομία σωμάτων καλοριφέρ σε σπίτια και γραφεία με κεντρική θέρμανση, με την προσαρμογή ηλεκτρικής αντίστασης με θερμοστάτη σε κάθε σώμα καλοριφέρ.

Πλεονεκτήματα

    50% Οικονομία σε σχέση με το πετρέλαιο σε πολυκατοικίες με κεντρική θέρμανση
    30% Οικονομία σε σχέση με το πετρέλαιο σε μονοκατοικίες.
    Χαμηλό κόστος κτήσης και μηδενικό κόστος συντήρησης.
    Εύκολη εγκατάσταση χωρίς μερεμέτια και αλλαγές.

Τιμή : 150,00 €

metatropi_kalorifer.jpg

Περιγραφή

Η  αυτονομία σωμάτων καλοριφέρ παρέχει λύση σε σπίτια και γραφεία με κεντρική θέρμανση, με την προσαρμογή ηλεκτρικής αντίστασης με θερμοστάτη σε κάθε σώμα καλοριφέρ. Με αυτή την λύση δεν πραγματοποιείται αποσύνδεση από το υπάρχον σύστημα θέρμανσης και η οικονομία επιτυγχάνεται καθώς θερμαίνεται πολύ λιγότερο νερό μιας και θερμαίνεται μόνο το νερό του σώματος και όχι των σωληνώσεων και της αποθήκης νερού.

Επίσης  δεν απαιτούνται ούτε υδραυλικές μετατροπές στο δίκτυο θέρμανσης αλλά ούτε και ηλεκτρικές μετατροπές καθώς οι αντιστάσεις συνδέονται σε απλές πρίζες.
Η αυτονομία σωμάτων καλοριφέρ παρέχει μεγαλύτερη αξιοπιστία σε σχέση με τις συμβατικές εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης, καθώς σε περίπτωση βλάβης σε κάποιο σώμα τα υπόλοιπα λειτουργούν κανονικά σε αντίθεση με τα  συμβατικά συστήματα που η όποια πιθανή βλάβη μπορεί να διακόψει εντελώς τη θέρμανση του χώρου. Οι αντιστάσεις ξεκινούν από 500 WATT έως 1500 WATT και σταματούν μόλις αποκτήσουν της θερμοκρασία του χώρου. Με τη χρήση της αυτονομίας σωμάτων καλοριφέρ κατά το διάστημα του μειωμένου τιμολογίου ρεύματος επιτυγχάνεται ακόμα μεγαλύτερη οικονομία.

drawing_autonomia.png