Η Bexis Services ιδρύθηκε το 2005,  με στόχο να παρέχει αξιοπιστία, ποιότητα και πάνω απ όλα  τιμές που να προσεγγίζουν όλους τους πελάτες μας από τον πιο απλό μέχρι τον πιο απαιτητικό. Η Bexis Services δεν αποτελείται από μεγάλα στελέχη & διευθυντές... αλλά από απλούς και υπεύθυνους  μορφωμένους τεχνικούς που εργάζονται οι ίδιοι για την επιχείρησή τους. Έτσι, προσπαθούμε να συνδυάσουμε, ποιότητα στην υπηρεσία και χαμηλό κόστος καθώς αυτά συμβαδίζουν με την φιλοσοφία της εταιρίας μας.

Όλοι οι τεχνικοί αποτελούν κομμάτι της εταιρίας, όπου αυτό σημαίνει, καμία εργασία δεν δίνεται υπεργολαβία σε άλλες εταιρίες με απότερω σκοπό τις χαμηλότερες και πιο συμφέρουσες τιμές.

Απευθυνθείτε σε εμάς για οποιδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε και άμεσα θα σας στείλουμε τον κατάλληλο τεχνικό ! !

Η Bexis Services δραστηριοποιείται από το 2005 στο χώρο των ανακαινήσεων οικιών & καταστημάτων .  Η άμεση, ακριβής διεκπεραίωση των υποθέσεων, εξασφαλίζεται σε συνεργασία με έμπειρους τεχνικούς όλων των ειδικοτήτων, έτσι ώστε να καλύπτεται άρτια όλο το φάσμα των εργασιών μελέτης - κατασκευής, με αποτελεσματικότητα και συνεχή υποστήριξη, από τα πρώτα στάδια σχεδιασμού έως και την παράδοση. Στόχος της εταιρίας μας είναι, η διεύρυνση του κύκλου εργασιών στα προσεχή έτη, με τήρηση συγκεκριμένων, υψηλών ποιοτικά, τεχνικών προδιαγραφών διατηρώντας παράλληλα στο ακέραιο το αρχικό αντικείμενο που είναι η ανακαίνιση χώρων.