Η Bexis Services μέσα από  επιτυχή συνεργασία με την εταιρία HELIOAKMI, εμπορέυεται και τοποθετεί Ηλιακούς Θερμοσίφωνες, Μπόιλερ Λεβητοστασίου & Δοχεία Αδρανείας.

 

Σχεδόν τέσσερις δεκαετίες ανάπτυξης, συσσωρευμένης εμπειρίας και έρευνας καθιέρωσαν τα προϊόντα ΗΛΙΟΑΚΜΗ (MEGASUN) στην κορυφή των περισσότερων αγορών του κόσμου.

Χιλιάδες ηλιακοί θερμοσίφωνες ΗΛΙΟΑΚΜΗ (MEGASUN) είναι τοποθετημένοι στις περισσότερες αγορές του πλανήτη - από την Αθήνα μέχρι τις Η.Π.Α. και από την Αφρική μέχρι την Άπω Ανατολή και σε όλη την Ευρώπη - προσφέροντας άφθονο και δωρεάν ζεστό νερό σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σήμερα η Ηλιοακμή δεν αντιπροσωπεύει μόνο εξειδικευμένη τεχνολογία και εμπειρία 35 ετών. Προσφέρει ποιότητα Ηλιακών Συστημάτων υψηλών απαιτήσεων.

Τα ηλιακά συστήματα Ηλιοακμή κατασκευάζονται σύμφωνα με τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές και η παραγωγή τους ελέγχεται σε κάθε στάδιο. Η εταιρεία Ηλιοακμή είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής ηλιακών θερμοσιφώνων, ηλιακών συλλεκτών, ηλιακών μπόιλερ, συστημάτων βεβιασμένης κυκλοφορίας και όλα της τα προϊόντα φέρουν το ειδικό σήμα αναγνώρισης ποιότητας και έλεγχου, που εγγυάται την υψηλή ποιότητα, την άριστη απόδοση και τον λειτουργικό τους σχεδιασμό.

Διεθνή Πιστοποιητικά

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
Τα προϊόντα ΗΛΙΟΑΚΜΗ (MEGASUN) έχουν πιστοποιηθεί από τα μεγαλύτερα αναγνωρισμένα Τεχνολογικά Ινστιτούτα του κόσμου, όπως:
Ελλάδα, Ευρωπαϊκή Ενωση, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ολλανδία, Ελβετία, Τσεχία, Σλοβενία, Αυστραλία, Κορέα, Αλγερία, Μποτσουάνα, κ.ά.

 

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Solarnet (Byassosboilers) του ομίλου Ηλιοακμή από 630,00 €