Ηλιακοί ΘερμοσίφωνεςSolarnet (Byassosboilers) του ομίλου Ηλιοακμή.

Προϊόντα υψηλής ποιότητας, τεχνολογίας και αισθητικής, με εξαγωγές σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως!

Η Solarnet A.E. (ASSOS BOILERS) ιδρύθηκε το 1998 από μια ομάδα πέντε εταιρειών, εκ των μεγαλύτερων στον χώρο παραγωγής προϊόντων ηλιακής ενέργειας. Είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και αφοσιωμένη στη δημιουργία εξελιγμένων ηλιακών συστημάτων θέρμανσης νερού χρήσης, ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας και με ευρεία ποικιλία εφαρμογών. Προϊόντα που παράγουμε: δοχεία αδρανείας, ηλιακοί θερμοσίφωνες, ηλιακοί συλλέκτες, μπόιλερ ηλιακού θερμοσίφωνα, θερμοσίφωνες (μποιλερ) λεβητοστασίου, ηλεκτρομπόιλερ, συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας και ηλιακής θέρμανσης.

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη μας την επιτακτική ανάγκη της εποχής για εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων, και έχοντας αμείωτο ενδιαφέρον για το περιβάλλον, δημιουργήσαμε τα “Assos Boilers”. Όλα τα προϊόντα μας, μπόιλερ, ηλιακοί θερμοσίφωνες, ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες και συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας, κατασκευάζονται στην εργοστασιακή μονάδα μας από πρώτη ύλη εξαιρετικής ποιότητας και αποτελούν μια τέλεια και οικονομική επένδυση για κάθε σπίτι ή επιχείρηση.

Τα ηλιακά προϊόντα “Assos Boilers” σχεδιάζονται με ειδικό πρόγραμμα σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και κατασκευάζονται με εξελιγμένης τεχνολογίας μηχανήματα, εξασφαλίζοντας ιδιαίτερη αξιοπιστία, απόδοση υψηλών προδιαγραφών και αξιοσημείωτη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Επιπλέον, όλα τα ηλιακά μπόιλερ (ηλιακές δεξαμενές), τα μπόιλερ λεβητοστασίου, οι ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες, οι ηλιακοί θερμοσίφωνες και οι ηλιακοί συλλέκτες, τηρούν τις αυστηρότατες διεθνείς προδιαγραφές και είναι κατασκευασμένοι σύμφωνα με τα πρότυπα EN ISO 9001-2000, ικανοποιώντας τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των καταναλωτών τόσο από άποψη απόδοσης όσο και αισθητικής.

Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό και τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας, καθιστούν τη Solarnet Α.Ε. μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο των προϊόντων ηλιακής ενέργειας. Τα μπόιλερ και οι ηλιακοί θερμοσίφωνες της “Assos Boilers” διατίθενται προς πώληση στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα εξάγονται σε περισσότερες από 70 χώρες σ’ ολόκληρο τον κόσμο, είτε με την επωνυμία “Assos Boilers” είτε με την ιδιωτική ετικέτα της εκάστοτε εταιρείας, καθώς παράγουμε και προϊόντα ΟΕΜ (παραγωγή φασόν).

Τιμές Ηλιακών Solarnet

150lt με συλλεκτική επιφάνεια 2,5 m2 διπλής ενεργείας: 630,00€ και τριπλής: 680,00€.

200lt   ‘’       ‘’                     ‘’    2,5m2  διπλής ενεργείας  : 690,00€ και τριπλής  : 740,00€.

200lt   ‘’       ‘’                     ‘’    4,0m2  διπλής ενεργείας  : 810,00€  και τριπλής : 860,00€